Skip to content
Kampanja: Vello Premium vuodeksi ilmaiseksi

Lunasta Vello Premium vuodeksi ilmaiseksi - säästät vähintään 156 €

 
Aktivoi maksaminen Vellossasi ja myy palveluitasi tai lahjakortteja Vellon kautta kuukausittain vähintään 1000 eurolla - saat Vello Premiumin ilmaiseksi koko vuodeksi!

 

Kampanja: Saat Vello Premiumin vuodeksi ilmaiseksi käyttöösi, kun aktivoit Vellon maksupalvelut ja myyt kampanjan aikana Vellossasi vähintään 1000 € / kk eli yhteensä vähintään 5000 eurolla (kalenterikohtainen tavoite). Kampanja-aika on 1.10.2021 - 28.2.2022.

Hyödyntääksesi tarjouksen, osallistu kampanjaan. Kampanjaan voivat osallistua sekä Vellon nykyiset että uudet asiakkaat. Osallistua voit milloin tahansa kampanja-aikana ja myös siinä tapauksessa, että olet jo aktivoinut maksupalvelut käyttöösi ennen kampanjan alkua.

Osallistu kampanjaan

Näin pääset mukaan kampanjaan:

 1. Jos sinulla / yritykselläsi ei ole vielä Vello-tiliä, aloita avaamalla Vello-tili.
 2. Aktivoi Vellon maksupalvelut käyttöösi omassa Vellossasi
  (Valinnat → Asetukset → Maksupalvelut).
 3. Ilmoittaudu mukaan kampanjaan oheisella lomakkeella.
 4. Aloita myynti Vellossasi:

  - Määrittele palveluillesi hinta ja aseta maksaminen varauksen yhteydessä pakolliseksi
  (Valinnat → Asetukset → valitse palvelu → Hinta)

  - Aktivoi sähköiset lahjakortit ja myy lahjakortteja asiakkaillesi Vellossasi
  (Valinnat → Asetukset → Lahjakortit)

  - Jos haluat myydä jäsenyyksiä ja automatisoida jäsenlaskutuksen Vellossasi, otathan yhteyttä Vellon asiakaspalveluun
 5. Ohjaa aktiivisesti asiakkaitasi tekemään ajanvarauksensa sekä ostamaan lahjakorttinsa ja jäsenyytensä sähköisesti Vellosi kautta.
 6. Myy palveluitasi, lahjakortteja ja/tai jäsenyyksiä kuukausittain vähintään 1000 eurolla (kampanjan loppuun mennessä yhteensä vähintään 5000 eurolla) Vellosi kautta.
 7. Saavuttaessasi tavoitesumman, olet oikeutettu saamaan Vello Premiumin vuodeksi ilmaiseksi käyttöösi. Nauti ilmaisesta vuodesta Vellossa!

Tutustu kampanjan ehtoihin tarkemmin alta.

Aktivoi Vellon maksupalvelut ja saa Vello-kalenteri vuodeksi maksutta käyttöösi

Kampanja: Saat Vellon vuodeksi maksutta käyttöösi, kun otat Vellon maksupalvelut käyttöösi ja myyt kampanjan aikana yhteensä 5000 eurolla Vellossa (kalenterikohtainen tavoite). Kampanja-aika on 1.10.2021–1.3.2022.

Kuulostaako 5000€ isolta summalta? Kampanja kestää viisi kuukautta, joten kuukausitasolla se on  1000€ myyntiä. 

Kerrataanpa vielä, eli 5000€ myyntiä Vellon kautta ja saat Vellon vuodeksi ilmaiseksi käyttöön. 5000€ on kalenterikohtainen tavoite. 

Näin toimit:

1.  Ota Vellon maksupalvelut käyttöön

2. Aloita palveluiden myynti Vellossa

3. Pääse tavoitteeseen

4. Nauti ilmaisesta vuodesta

Osallistu kampanjaan

Kampanjan ehdot
 • Kampanja-aika on 1.10.2021 - 28.2.2022
 • Kampanjaan voivat osallistua Vellon uudet ja nykyiset asiakkaat käyttötasosta (Free, Basic tai Premium) riippumatta.
 • Kampanjaan voivat osallistua myös Vellon asiakkaat, joilla on ollut Vellon maksupalvelut aktivoituna jo ennen kampanjan alkamista.
 • Kampanjaan osallistuminen ei sido Vellon käyttöön. Sanktioita ei synny, vaikka myyntitavoite ei täyttyisi kampanja-aikana.
 • Kampanjaan on mahdollista ilmoittautua mukaan milloin tahansa kampanjan voimassaoloaikana.
 • Myynniksi katsotaan varausten, jäsenmaksujen ja ilmoittautumisten maksaminen Vellossa / Vellon maksupalveluiden kautta sekä lahjakorttien myynti.
 • Myyntiä voi seurata reaaliajassa omassa Vellossa Raportit-osiossa.
 • Maksujen palautukset ja hyvitykset vähentävät yhteenlaskettua myyntisummaa.
 • Kampanja-aikana toteutunut kalenterikohtainen myynti, vähennettynä mahdollisilla maksunpalautuksilla ja hyvityksillä, tulee olla vähintään 5000 euroa kampanjan päättyessä.
 • Mikäli Vellossasi olevien kalentereiden määrä muuttuu (esim. työntekijöiden määrä muuttuu) kampanjan aikana, tavoiteltava myyntisumma lasketaan korkeimman toteutuneen kalenterimäärän mukaan.
 • Kampanjaan osallistuneilla ja myyntitavoitteen saavuttaneilla on oikeus saada Vello Premium ilmaiseksi käyttöönsä 12 kuukauden ajalle. Ilmaiseksi tarjottava kokonaisuus voi olla enintään vastaava kokonaisuus, joka Vellossasi on ollut käytössä kampanjan aikana.
 • Palkintona tarjottava Vello Premium toteutetaan hyvitysperiaatteella tulevilla laskuilla. Hyvityksen suuruus voi kuukaudessa olla enintään kampanja-aikana voimassa ollut kuukausimaksun suuruus ja hyvityskausina voimassa olevan kuukausimaksun suuruus.
 • Hyvitys maksetaan kampanjaan osallistuneille kampanjan päättymistä seuraavan laskutuskauden alusta alkaen, kuitenkin aikaisintaan 1.4.2022.
 • Hyvitystä ei voi muuttaa rahaksi tai nostaa rahana.
 • Vello pidättää oikeuden kampanjaehtojen muutoksiin. Ilmoittautuessasi mukaan kampanjaan, hyväksyt nämä kampanjaehdot.